Een actieve vakantie bij Groepsaccommodatie Nijmegen

Je zou misschien verwachten dat het aardig prijzig is om met een grote groep op vakantie te gaan of een weekend weg te gaan. Het tegendeel is echter waren want juist met een grote groep kans maken op korting. Ook bij vakantiehuis voor grote groepen is dit het geval. Hoe groter de groep is, hoe minder je per persoon hoeft te betalen voor een leuk weekend in een unieke accommodatie!

vakantie top 5

Een prachtige omgeving om in te ontspannen

Naast de prachtige omgeving zijn er ook binnen voldoende activiteiten die je kunt doen, denk aan leuke spelletjes of ontspannen in de sauna. Wat je ook leuk vindt, de groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien.

Geschikt voor zowel grote als kleine groepen

Als u ervoor kiest om bij ons een vakantiehuis voor grote groepen te boeken dan kunt u er zeker van zijn dat u zich in het weekend of de vakantieweek niet hoeft te vervelen. Wij willen namelijk een breed aanbod aan groepsactiviteiten in de omgeving aan. In Nijmegen en ook in Groesbeek is er bovendien een prachtige natuurlijke omgeving waardoor je bijna wordt aangetrokken buiten op uit te gaan.

Veel activiteiten om aan deel te nemen

In de accommodatie hebben we er alles aangedaan om ervoor te zorgen dat je je niet hoeft te vervelen. Zo kan je allerlei activiteiten binnen uitvoeren, zoals Polen en tafelvoetbal spelen. Ook buiten zijn er voldoende activiteiten te beleven zoals Oudhollandse spelletjes of wandelen en fietsen in de prachtige natuurlijke omgeving van Groesbeek.

De accommodatie is voorzien van alle gemakken voor de hele groep

Als je met een hele groep een weekend of een midweek weg gaat dan moet je natuurlijk rekening houden met de wensen van veel mensen. Vakantiehuizen aan voor groepen vanaf 60 personen en het kan nog al een hele organisatie zijn om al die mensen tevreden te houden. Toch slagen we daar elke keer in door het bieden van voldoende activiteiten en het beheren van een accommodatie die werkelijk is voorzien van alle gemakken die je maar kan bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk bed en een grote slaapkamer. Ook zijn er mogelijkheden om te ontbijten en daarnaast is het ook mogelijk om binnen activiteiten uit te voeren. Was daarom niet langer en boek ook je vakantiehuis voor een grote groep via deze website!