Een hotel boeken in Reykjavik kun je eenvoudig online regelen. Als je de exacte reisdata weet dan kun je op zoek gaan naar alle beschikbare hotels voor die periode in de stad. IJsland is een prachtig land om te bezoeken. Je kunt vanuit de hoofdstad leuke tripjes maken naar het binnenland. De geisers, de watervallen en de geometrische spa’s zijn echt een beleving op zich. Tijdens bepaalde maanden in het jaar kun je zelfs het Noorderlicht aanschouwen. Een stedentrip naar de IJslandse hoofdstad kun je dus prima combineren met excursies naar het binnenland.

hotel boeken Reykjavik

Er is volop keuze uit verschillende hotels. Je kunt kiezen uit low-budget accommodaties, maar ook voor luxe vijf sterren hotels. In een luxe hotel kun je genieten van het prachtige uitzicht op de natuur onder het genot van een glaasje bubbels. Als je kiest voor een goedkoop hotel dan houdt je genoeg geld over om het bruisende uitgaansleven van Reykjavik te ontdekken. Elke vrijdag- en zaterdagavond zijn de discotheken geopend. Doordeweeks kun je terecht in de vele cafés en barretjes in de stad. Ook als je verblijft in een budgethotel is het mogelijk om te genieten van een dagje wellness. Hiervoor kun je een bezoekje brengen aan de geometrische spa The Blue Lagoon.

Hotel boeken Reykjavik ligging

Indien je van plan bent om een auto te huren dan kun je deze direct na aankomst ophalen bij de luchthaven. Je hoeft dan bij een hotel boeken Reykjavik geen rekening te houden met de ligging van de accommodatie. Wanneer je geen vervoer bij je verblijf hebt geboekt dan is het belangrijk om vooraf te kijken naar de ligging van het logement omdat de afstanden aardig groot kunnen zijn. Om niet altijd een taxi te hoeven reserveren, is het dan gemakkelijker om te kiezen voor een centrumhotel.