Op reis? Deze steden zijn leuker dan je denkt!

Het is natuurlijk heerlijk om op vakantie te gaan of een dagje weg. Het is goed om een weekendje weg te gaan naar een mooie stad. Het is leuk om te Bowlen Zwolle. Het is echter ook leuk om nieuwe culturen op te snuiven en in een compleet andere omgeving te zijn. Het hoeft geen verre reis te zin om er maximaal van te genieten. Het kan een soloreis zijn om even alles te resetten. Ook kan het een reis met vrienden zijn of je partner. Het is geweldig om de verschillende mogelijkheden te bekijken. We delen graag onze tips.

praag

Berlijn

Het is een geweldige stad om te bezoeken. Er zijn ruimdenkende locals welke je graag helpen om de beste restaurants te vinden in de stad. Het is ook niet erg als je geen Duits spreekt. Iedereen in Berlijn spreekt wel een beetje Engels. Het is dus eenvoudig om een praatje te maken. Het is goed om naar de Muur te gaan, de clubs te bezoeken en ook om te genieten van de muziek, het eten en de kunst. In de zomer zijn er volop biergartens open.

Praag

Een tweede goede keuze is Praag. Het is een leuke stad om in een weekend te verkennen. Praag is een populaire stad om uit te gaan. Ook zijn er veel bezienswaardigheden. De Old Town Square en ook pub tour is volop genieten. Het is heerlijk om het nachtleven te ontdekken in Praag. Proef het heerlijke bier.

Dublin

Je staat in anderhalf uur op Ierse bodem. Het is net zo goedkoop als Praag en een geweldige bestemming. Kies een mooi hotel en maak er een geweldige tijd van. Het is geweldig om te genieten van deze mooie korte vakantie. Er zijn volop pubs en ook kun je er een lekkere Whisky drinken.